Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Teveik van de Shenzhenstad, Ltd, in de mooie kuststad wordt gevestigd - Shenzhen, is een professionele fabrikant wat aan het onderzoek en de ontwikkeling, productie en marketing van delen en verbruiksgoederen voor het medische elektronische materiaal dat wijdt.

 

Wij ontwerpen en produceren de verwante producten voor verscheidenheden van medisch elektronisch materiaal, zoals SPO2 sensoren, Beschikbare SpO2 Sensoren, SpO2 Uitbreidingskabels, ECG-Kabels, electrocardiogramkabels, ECG-Elektroden, Holter-Kabels en Leadwires, Electrosurgical-Levering, IBP-Kabels, IBP-omvormers, Temperatuursondes, NIBP-Manchetten, Foetale omvormers, Ultrasone klankomvormer, EEGkabel, Impuls Oximeter enz. 

 

Teveik is een vrij professionele fabriek met de geest van uitstekende kwaliteit van geloof en achtervolging van voortreffelijkheid; Wij nemen de constante inspanningen om de technologische inhoud en de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

 

Tegelijkertijd, voor de vooruitgang van onze fabriek, gebruiken wij het moderne denken op beheersmodellen, versterken ondernemings modern beheer, en bevorderen de de nieuwe productenontwikkeling en productie door ons high-tech professioneel team. Wij leiden regelmatig ook ons personeel op om hun vaardigheden, waarden en sociale verantwoordelijkheden te verbeteren.
 
In termen van productie en het testen, vormen wij perfecte productiemateriaal en het testen instrumenten om de van de productkwaliteit en levering cyclus effectief te verzekeren.
  
Wij worden gewijd om betrouwbaarste OEM/ODM van het medische materiaal voor binnenlandse en buitenlandse fabrikanten te verstrekken, de ideale professionele de dienstprogramma's voor binnenlandse en buitenlandse verdelers verstrekken; en wij verstrekken ook betrouwbare en duurzame producten voor de ziekenhuizen; Wij concentreren ons op onze klant en leverings algemene oplossing om aan hun vereiste van hoogte te voldoen - kwaliteit.

 

China Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

Februari, 2007--Co. van de Kabeiltechnologie, Ltd werd opgericht in Hongkong

 

Mei, bureau 2008-Shenzhen van Kabeil-technologieco., Ltd.was in Shenzhen wordt opgericht die

 

Juni, bureau 2009-Qingdao van Kabeil-technologieco., werd Ltd opgericht in Qingdao

 

Januari, 2010-- Co. van de Kabeiltechnologie, Ltd was logouted in Hongkong

 

Januari, 2010--, Werd Kveina Technology Group Limited gevonden in Hongkong

 

Februari 2010, Shenzhen-fabriek (Shenzhen-de technologieco., Ltd van Stadsteveik) werd gevonden.

 

Maart 2015-- Kveina Technology Group Limited werd anders genoemd Kveina-Beperkte Technologie

 

China Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Teveik

Aantal werknemers : 110~130

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Certificaten